Despre Noi

i-beau.com – Sete de informatii! Stiri cu viata!

i-beau.com este un proiect ce se doreste a fi unic in Romania, aparut din dorinta de promovare a articolelor de calitate, articole care sa reflecte viata oamenilor de zi cu zi, stiri actuale, interne si internationale, stiri economice, stiri politice, stiri tehnologice, stiri sociale si culturare, stiri sportive si din industria automobilelor, precum si recomandari 100% reale!

i-beau.com doreste sa furnizeze cele mai noi evenimente, cele mai interesante stiri si informatii.

Misiunea i-beau.com este una foarte importanta, aceea de a face parte din viata cititorilor si de a crea dependenta de actualitate, oferind stirile pe care le doriti!

In mediul cultural si informational actual, nevoia de cunoastere si invatare reprezinta cel mai important factor de dezvoltare individuala, astfel, prin i-beau.com vei descoperi noutati din toate domeniile, precum si articole generale, pline de informatii extraordinare.

COMUNICATE DE PRESA
Toate comunicatele de presa trebuie sa fie in limba romana. Acest serviciu este oferit de i-beau.com, fara taxe, fiind un serviciu ce se aplica pentru toate companiile sau agentiile de PR, care prezinta stiri sau comunicate de presa.
Va invitam sa trimiteti comunicatele de presa in format text sau Word (.txt sau .doc). De asemenea, daca doriti sa atasati o imagine, asigurati-va ca este in format JPEG, PNG sau GIF (.jpg, .gif sau .png), iar dimensiunea sa nu depaseasca 300 kb.
Va rugam sa va asigurati ca nu trimiteti Comunicate de Presa mai veci de 48 de ore, altfel acestea nu vor fi publicate.
Va rugam sa includeti informatii de contact corecte si cat mai complexe (nume, adresa, numar de telefon, e-mail, site web).
Toate comunicatele de presa sunt supuse unui control strict inainte de publicare. In unele cazuri, comunicatele de presa pot fi modificate inainte de a fi publicate.
Pentru orice alte informatii, Contacteaza-ne sau trimite e-mail la contact@i-beau.com.

ALATURA-TE ECHIPEI

Daca esti prieten cu limba romana si iti place sa te exprimi liber, prin scris, te asteptam in echipa noastra!

Trimite un e-mail la contact@i-beau.com cu cateva date despre tine, despre ce ti-ar placea sa scrii, ce iti place la site-ul nostru, precum si un articol de minim 300 de cuvinte si poti face parte dintr-o echipa tanara, entuziasta si de succes!