Crin Antonescu a demisionat din functia de presedinte al Senatului

Crin Antonescu a demisionat din functia de presedinte al Senatului, dupa un schimb dur de replici cu premierul in functie, Victor Ponta: “Daca tot sunteti aici, nu vreti sa demisionam amandoi acum? Dumneavoastra, daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic!”, a spus Crin Antonescu, ironic.

crin-antonescu-a-demisionat
Sursa poza: romaniatv.net

Crin Antonescu, presedintele Partidului National Liberal, reproseaza primului ministru, Victor Ponta, ca, decizia de a coopta la guvernare UDMR, transforma guvernul Ponta in vechiul guvern Boc.

“Constatam azi, ca primul ministru si PSD refuza intrarea pe deplin justificata si legitima a lui Klaus Iohannis in Guvernul Romaniei, preferand sa rupa aceasta mare alianta, adica facand in fond ce a facut Traian Basescu in 2009, in fata unei majoritati parlamentare si prefera sa faca un Guvern in care, cu tot respectul si fara niciun repros pentru UDMR, sa avem vicepremieri din cabinetul Emil Boc, ministri din cabinetul Emil Boc, asa incat, daca am fi malitiosi, am putea spune ca e vorba de Guvernul Ponta 3 sau Boc 7, sau de un Guvern Ponta – Boc”, a sustinut Antonescu.

Lasă un răspuns