Scarlett Johansson este insarcinata!

Treptat, febra copiilor ne cuprinde pe toti, asa ca, de ce sa nu urmeze si Scarlett Johansson? Conform declaratiilor prezentate in E!News, frumoasa actrita de 29 de ani este insarcinata cu primul sau copil. Dupa o casnicie de 3 ani cu Ryan Reynolds, ce s-a incheiat in 2011 si o relatie de aproximativ un an de zile cu Nate Naylor, actrita si-a gasit marea dragoste. Acesta poarta numele de Romain Dauriac si este jurnalist de profesie.

Cei doi si-au facut publica relatia in 2012 si  s-au logodit in Septembrie 2013 (drept dovada sta uluitorul inel de logodna vintage pe care l-a afisat cu gratie si nonsalanta in cadrul Festivalului de Film de la Venetia).

rs_634x1024-140228165331-634.Scarlett-Johansson-Romain-Dauriac-Cesar-Film-Awards-France.ms.022814

Sursa foto: uk.eonline.com

Desi initial actria a declarat ca nu vrea copii, se pare ca ori s-a razgandit, ori copilul s-a hotarat sa o ia prin suprindere. La urma urmei, poti planui aceste lucruri cat vrei, dar cateodata soarta pur si simplu hotaraste pentru tine.

Si cum Romain Dauriac nu face parte din domeniul showbiz-ului, copilul cuplului are sanse sa aiba un nume normal si nu unul preluat din reviste sau din atlasul botanic. Ii tinem pumnii in acest caz!

Felicitari cuplului si la cat mai multi!

Sursa : uk.eonline.com

Lasă un răspuns