Plecarea ta, un nou inceput pentru mine!

Atunci cand esti parasit, starile prin care treci sunt diverse: o data este neputinta, apoi neincrederea si furia. Nu mai poti face nimic pentru a-l face sa se intoarca la tine, dar nu intelegi cu ce ai gresit ca sa ti se intample tocmai tie asa si oricate explicatii logice ai gasi, nici una nu are cum sa te multumeasca.
Toate aceste stari sfarsesc prin a te simti deprimat si fara chef de viata.

despartire
Sursa poza: womansavers.com

E adevarat ca este o perioada dificila, dar nu este bine sa te inchizi in casa. Incearca sa te preocupi mai mult de tine, de pasiunile tale, de unele lucruri la care ai renuntat din lipsa de timp sau alte motive.

Acum ai libertatea de a te ocupa de hobby-urile tale, fara a mai lua in calcul si parerea partenerului tau. Nu este bine sa te inchizi in casa si sa-ti plangi de mila. De-asta s-au inventat prietenii, ca sa te asculte si sa te ajute sa treci cu bine peste aceasta perioada.

Fiecare dintre noi are probleme si vei descoperi ca sunt oameni care tin la tine si pentru care esti importanta. Nu lua despartirea ca pe cel mai rau lucru care ti se putea intampla si canalizeaza-ti energia catre lucruri constructive care iti fac placere si te relaxeaza.

Ce trebuie sa faci cand esti parasit?

Iesi in oras, mergi la cumparaturi, investeste in tine si-n educatia ta, incearca sa nu mai afli vesti despre fostul si gandeste pozitiv. Pana la urma, cei care nu ne fac sa zambim, nu ne merita. Fiecare persoana, ar trebui sa invete sa se iubeasca pentru a putea primi iubirea celorlalti.

Daca alegerea sa a fost sa plece, poate ca cineva acolo sus, a avut grija de noi si a vrut sa suferim acum, decat mai tarziu.

Lasă un răspuns