Concert Smiley pe 1 Martie la Sala Palatului

Numai maine nu-i poimaine, asa ca ati face bine sa va grabiti si sa va mai cumparati bilete la concertul lui Smiley cat mai aveti timp. Acesta se va sustine pe data de 1 martie, la Sala Palatului din Bucuresti si va fi presarat cu nenumarate surprize. Artistul va canta alaturi de prietenii si colaboratorii sai, promitandu-le fanilor un show de exceptie.

Artistul a declarat: „Acasa” va fi un concert care ma reprezinta, un concert in care sa ma prezint in fata publicului asa cum sunt eu, cu ideile si nebuniile din mintea mea. Am visat constant la acest moment, mi l-am imaginat in fel si chip, nu a trecut o secunda fara sa nu-mi mai vina vreo idee, iar pe 1 martie va astept la Sala Palatului sa vedeti rezultatul.Va fi un spectacol in care veti trece prin toate emotiile si veti simti muzica asa cum a fost creata si menita sa ajunga la ascultatori.”

Smiley

Sursa foto: facebook.com

Concertul de pe 1 martie se vrea a fi un spectacol extraordinar de proiectii. Scena se va schimba mereu iar toate elementele puse cap la cap vor spune povestea carierei artistului. O cariera ce a inceput inca de cand el avea 18 ani. Puteti achizitiona biletele de la Sala Palatului, din magazinul Muzica, din retelele Eventim, Germanos, Domo si din librariile Carturesti si Humanitas.

Pretul biletelor din categoria I este de 180 lei, din categoria II de 140 lei, din categoria III de 90 lei si din categoria IV de 65 lei.

Cine merge la conceeert?
Surse: cinemagia.ro, mediafax.ro

Lasă un răspuns