Ce-mi place mie…

Si daca am tot scris despre ce e bine si ce nu e bine sa facem, daca am tot cautat solutii atat cat m-am priceput, pentru problemele care ne macina pe fiecare dintre noi, fara sa fiu psiholog si fara a avea studii in aceste privinte, m-am gandit sa scriu si despre ceea ce-mi place mie sa fac.

imi-place
Sursa poza: lidiaflutur.blogspot.com

Imi place sa visez, sa ajut oamenii, sa ma alint asemeni unui copil cand isi doreste ceva. Imi place sa-nvat lucruri noi si-n acelasi timp sa ma laud cu ceea ce stiu. Imi place sa vorbesc cand imi doresc sa ma fac auzita, dar imi place sa tac atunci cand sunt prea suparata. Imi place sa iubesc, sa pun suflet in ceea ce fac, imi place sa rad chiar daca sufletu-mi plange, imi place sa plang atunci cand durerile m-apasa si simt ca nu le mai pot duce, sa am sentimentul de libertate.

Imi plac oamenii buni sau mai putini buni. Uneori ii judec pe cei mai putini buni, dar nu cunosc sentimentul de ura. Imi place sa intorc inzecit celor care imi sunt alaturi in anumite clipe din viata. Imi plac amintirile, imi place sentimentul de dor, chiar si-atunci cand doare, imi place sa scriu, sa citesc, sa ascult muzica. Imi plac copiii si ador inocenta lor.

Imi plac sarbatorile de iarna, imi plac oamenii din familia mea, educatia primita. Imi place sa fiu misterioasa uneori, imi plac oamenii simpli care ofera mult. Imi place cand i se face dreptate cuiva, detest nedreptatea. Imi place marea si nu ma satur niciodata de sunetul si de mirosul ei, imi place sa merg desculta prin nisip, imi plac scoicile, imi place sa privesc stelele pe cer si sa-mi pun dorinte. Imi place inghetata cu aroma de cafea…
Imi place cand altora le place ceea ce fac eu si imi place cand sunt apreciata. Imi place sa fiu perfectionista si imi place sa cred ca uneori ating perfectiunea.

Imi place mult sa zambesc, dar cel mai mult imi place sa rad in hohote!
Imi place ca am reusit sa spun cate ceva despre mine… Dar tu, cel care ai citit ceea ce-mi place mie, oare ce placeri ai?

9 Responses to "Ce-mi place mie…"

 1. ruby  ianuarie 11, 2016 at 1:44 pm

  frumoasa compunere

  Răspunde
  • alina munteanu  ianuarie 11, 2016 at 1:59 pm

   da

   Răspunde
   • Ana  ianuarie 11, 2016 at 1:59 pm

    e frumoasa

    Răspunde
    • alina munteanu  ianuarie 11, 2016 at 2:43 pm

     sall

     Răspunde
  • Ana  ianuarie 11, 2016 at 2:48 pm

   cmf

   Răspunde
  • ruby  ianuarie 11, 2016 at 3:28 pm

   nik tu

   Răspunde
  • Ana  ianuarie 11, 2016 at 3:33 pm

   la fel

   Răspunde
 2. ai 3223  ianuarie 11, 2016 at 5:01 pm

  e foarte urita

  Răspunde
 3. vlad  ianuarie 11, 2016 at 5:58 pm

  informatii despre molecule.
  Va rog

  Răspunde

Lasă un răspuns