S-a rupt lantul de iubire dintre Ponta si Antonescu

USL s-a destramat! Nu stiu daca a fost un soc pentru cineva, insa zicala „daca te faci frate cu dracu sa treci puntea, te mananca fratii dracului” a functionat. In regula, m-ati prins; nu exista o astfel de zicala, insa cred ca s-ar potrivi perfect aici.

Liderii PNL au adoptat aseara o rezolutie ce prevede iesirea liberalilor de la guvernare, demisia in bloc a ministrilor PNL si a secretarilor de stat si cel mai important, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta si pozitia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

USL
Sursa foto: hotnews.ro

Crin Antonescu a declarat ca: “este o decizie care s-a luat cu un vot covarsitor si nu s-a luat usor. Nu ne-am dorit-o, am incercat s-o evitam prin cautarea tuturor sanselor de a spera ca in formula USL, impreuna cu partenerii, se pot continua angajamente pe care noi le-am făcut. Toata alianta politica pe care am dus-o trei ani si 20 de zile a avut un set de obiective, promisiuni de urmarit. Nu mai avem niciuna dintre aceste sperante, mi s-a parut onest sa nu prelungim un festival de ipocrizie, ci sa avem curajul sa constatam ceea ce este categoric adevarat: USL nu mai exista. Nu mai exista pentru că nu mai urmaream impreuna ceea ce stabilisem”.

Presedintele PNL a mai declarant ca pana la ora 12:00, toti ministrii PNL isi vor prezenta demisia. Ramane sa asteptam si sa vedem aceasta minune! Tic-tac,tic-tac!
Surse: realitatea.net, romaniatv.net

Lasă un răspuns