Cum arata casa visurilor tale?

Este cumva o casa cu etaj ? Un duplex sau o casa pe picioroange cu gradina dedesubt ?

Cum adica n-ai auzit de asa ceva pana acum ?

Casa pe picioroange este un concept austriac, realizat special pentru spatiile mici sau denivelate unde, in mod normal nu s-ar putea construi o casa. Desigur, daca ai visat toata viata la o casa pentru care sa te invidieze toti vecinii, s-ar putea sa nu fii interesat/a de acest model, deoarece, estetic vorbind, cam lasa de dorit. Insa, din punct de vedere functional e cu siguranta un proiect unic.

Acest model de locuinta a fost conceput de Hammerschmid Pachl Seebacher Architekten. Are forma unui U, astfel ca cele doua module sunt unite printr-o punte de legatura. Sub aceasta casa minunata putem gasi curtea sau gradina cu rosii si castraveti a sotiei/sotului. Elementul cheie al acestui proiect il reprezinta faptul ca poate economisi mult spatiu, datorita cataligelor pe care se sprijina casa.

stire-24-feb-casa-2

Sursa foto: totb.ro

Astfel, se pot folosi si terenurile cu denivelari, care, pana mai ieri erau complet ignorate cand venea vorba de constructia unei case. Pentru iubitorii de lumina, ferestrele supradimensionate vor fi un cadou deosebit. Iar daca pozitia casei este pe un varf de deal, privelistea oferita va fi cu atat mai spectaculoasa cu cat gemurile imense vor oferi ideea de comuniune cu natura. Vei fi un adevarat Eminescu, ce mai la deal, la vale!

Spatiul din casa este separat in dormitoare (intr-un modul) si in sufragerie, bucatarie si camera de zi (in celalalt modul). Puntea despre care vorbeam este inchisa cu sticla, pentru a oferi accesibilitate tuturor celor interesati.

Si, nu in ultimul rand, avantajul unei astfel de case este ca gradina construita la subsol nu va fi niciodata atacata de vremea nefavorabila. In doar 4 luni poti avea o astfel de casa in locul unde odinioara aveai curajul sa mergi doar pentru off-road. Ce spui?

 Sursa: totb.ro

Lasă un răspuns