Propunere Indecenta Manual Clasa a IV-a Educatie Sexuala

Da, ati citit bine, clasa a IV-a! Asta vor invata copiii de clasa a IV-a la ora de eduatie sexuala, „a face dragoste”, destul de detaliat!

O imagine revoltatoare din manual descrie un act sexual, ce le este explicat copiilor în cuvinte cât mai simpe şi în imagini sugestive. Intrigat de respectiva lecţie, care ar urma să fie inclusă într-un manual ce ar urma să apară în şcoli, Daniel Buzdugan a avut un comentariu acid la adresa celor care au aprobat aşa ceva.

educatie-sexuala

„Păi cu așa manual de educație sexuală (cică e o propunere pt. clasa a IV-a) să te tot apuci de treabă, că oricum era prea lungă copilaria! Hai să devenim adulți de la 7 ani, zic:((( Ferească Dumnezeu! Ceva oribil!, a scris, pe Facebook, Daniel Buzdugan.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ceva-oribil-daniel-buzdugan-dezgustat-de-un-manual-de-clasa-a-iv-a-de-educatie-sexuala-561110.html#ixzz3uLGh2ZLR

Lecţiile pe care urmează să le înveţe elevii de clasa a IV-a, la orele de Educaţie Sexuală, sunt de-a dreptul intrigante. Mai mulţi părinţi s-au arătat revoltaţi de ce ar putea învăţa copiii lor, încă de la vârste fragede. (sursa)

Lasă un răspuns