Mierea de Manuka – un antibiotic natural

Sursa poza: organicplant.ro

Sursa poza: organicplant.ro

Există alimente ce ne sunt oferite de natură și conțin 100% proprietăți sănătoase. Manuka este un astfel de exemplu. Acesta este un tip de arbore Australian de ceai din care se poate miere, o miere cu proprietăți miraculoase pentru organism și mult mai puternică decât alte tipuri de miere.

De ce miere de manuka?

Cercetătorii de la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă au pus mierea sub lupă și au descoperit că poate avea o acțiune mult mai eficace asupra bacteriilor decât multe tratamente antibiotice recomandate în mod obișnuit. Asta se întâmplă deoarece conține un component suplimentar numit Unique Manuka Factor ce ajută la lupta împotriva bacteriilor.

Astfel s-a constatat că mierea de Manuka este eficientă în cazul cicatricilor, arsurilor, ulcerelor, durerilor de gât, și a sinuzitei. Acțiunile sale antiseptice, antivirale și expectorante o plasează pe primul loc în remediile pentru răceală, gripă sau zone ulceroase.

miere-de-manuka

Sursa poza: organicplant.ro

Ea mai poate fi folosită și pentru a trata afecțiunile buco-dentare, inflamațiile gingivale, dermatitele, alergiile la polen, herpesul sau abcesele.

În același timp trebuie amintit că s-a demonstrat științific că mierea de Manuka este foarte eficientă în distrugerea unor microorganisme cauzatoare de boli grave. Printre cele mai cunoscute se pot aminti: Escherichia coli (E. coli), Staphylococcus aureus (Staph infections), Citrobacter freundii, Salmonella typhimurium, Streptococcus faecalis, Streptococcus pyogenes sau Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac).

Așadar, consumați cu încredere acest tip de miere și orientați-vă spre produse naturiste dacă vreți să aveți un stil echilibrat de viață. Este mult mai bine să prevenim decât să tratam. Dacă alegeți natura, aceasta vă va răsplăti și vă va ajuta să rămâneți sănătoși și energizați pentru a duce la bun sfârșit cât mai multe lucruri.

Încercați și veți vedea ce bine e atunci când sunteți cu un pas înainte bolii!

One Response to "Mierea de Manuka – un antibiotic natural"

  1. Simona  octombrie 5, 2015 at 8:31 pm

    Mierea de Manuka este cunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural din lume. Cu Mierea de Manuka Raw Kfactor 16+ Wedderspoon scapi si de stafilococul auriu. Mierea de Manuka este cea mai puternica miere raw Wedderspoon fiind bogata in nutrienti si fiind foarte eficienta in vindecarea pe cale naturala a diverselor afectiuni. Este ideala pentru mentinerea sanatatii aparatului digestiv dar si a altor probleme de sanatate.

    Răspunde

Lasă un răspuns