De ce e specială Gheara Mâței?

Sursa poza: lataifas.ro

Sursa poza: lataifas.ro

E greu să uiți o plantă ce poartă numele de Gheara Mâței, așa-i? Mai greu e să afli ce beneficii are această plantă pentru organism. Deși pare puțin bizar, această plantă cu nume ciudat poate ajuta organismul să lupte împotriva a foarte multe boli grave.

De unde vine ea?

Gheara Mâței sau Cat’s Claw după cum mai este cunoscută, se găsește în pădurile tropicale din Peru și America de Sud. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți și acizi esterici, Gheara Mâței crește imunitatea, reduce inflamațiile și combate dezvoltarea celulelor maligne.

gheara-mâței

Sursa poza: lataifas.ro

Ce beneficii are?                         

Se pare că Gheară Mâței este una din cele mai puternice plante din punct de vedere al antioxidanților. Aceasta susține refacerea celulelor distruse de cancer, previne diviziunea celulară și protejează organismul de infecții.

Totodată, Gheara Mâței este un adjuvant de încredere în lupta împotriva reumatismului. Planta a fost folosită încă din timpuri străvechi pentru tratarea inflamațiilor, repararea articulațiilor cu probleme, întărirea oaselor și cartilajelor și redarea mobilității fizice.

Gheara Mâței mai poate fi de ajutor și în cazul anemiei, depresiei, infecțiilor virale, bacteriene, a bolilor de stomac sau a infecțiilor genito-urinare.

Cum se administrează?

Această plantă se regăsește atât sub formă de capsule cât și ca ceai, pulbere, tablete sau extracte lichide. Ceaiul sau pulberea se lasă la infuzat între 15-30 de minute și apoi se consumă pe tot parcursul unei zile.

Această plantă și-a dovedit proprietățile miraculoase timp de foarte mulți în ani în care a fost folosită de locuitorii pădurilor amazoniene pentru a se trata de boli grave sau pentru a-și întări sistemul imunitar și osos. Atunci când organismul semnalează o degenerare a organismului este bine să ne întoarcem la natură. Ea știe cum să ne protejeze!

Lasă un răspuns