Ce spune piatra astrologica despre tine?

Sursa foto: signdesign.ro

Sursa foto: cyd.ro

Sursa foto: cristale-uleiuri.com

Cine nu mai crede in magie are foarte multe de pierdut. De mii de ani, pietrele pretioase au fost asociate cu fenomenul de magie si mister. In vremurile antice, indienii credeau ca fiecare luna din an este asociata cu o piatra pretioasa si fiecare piatra are propria putere de vindecare.

Tu stii ce piatra ti se potriveste in functie de luna in care te-ai nascut? Mai jos poti citi ce spune piatra astrologica despre tine si destinul tau.

Ianuarie – granat – aceasta piatra poate fi gasita in toate cubijlorile in afara de albastru. Era cunoscuta drept o piatra folosita impotriva muscaturilor de sarpe si a cosmarurilor. Cei ce poarta aceasta piatra vor observa o imbunatatire a respectului de sine, a vointei si a nivelului de energie. Ea ii poate calma pe cei anxiosi si contribuie la imbunatatirea vietii amoroase.

Februarie – ametistul violet – aceasta piatra este asociata cu pacea, toleranta, serenitatea si roialitatea. Ea ii protejeaza pe cei ce o poarta de intuneric. Cel mai celebru inel cu ametist este cel purtat de Papa.

Martie – pietre albastru-pal acvamarine – acestea sunt cunoscute ca pietrele sanatatii de fier. Ele mai sunt asociate cu tineretea, dragostea si speranta. Cei ce le poarta vor putea sa isi revitalizeze casnicia, vor avea mai mult curaj si vor avea o stare de bine generala.

Sursa foto: cyd.ro

Sursa foto: cyd.ro

Aprilie – diamante – cele mai bune prietene ale fetelor si femeilor din lumea intreaga, diamantele pot fi gasite in diverse culori. Sunt deseori asociate cu dragostea eterna si sentimentele de invincibilitate. Mai exista si credinta populara ce spunea ca ele ar pazi purtatorul de nebunie, insa ramane doar o legenda.

Mai – smaralde – de un verde stralucitor, smaraldele sunt simbolul sanatatii, loialitatii, fertilitatii si a unei priviri agere.

Iunie – perle albe – ca si in vremurile de demult, aceste pietre sugereaza castitatea, modestia si stabilitatea relatiilor maritale. Ele pot fi regasite intr-o varietate de culori precum negrul, griul, ciocolatiul si desigur, faimoasele varietati de alb.

Iulie – rubine – exemplare ale armoniei si pacii, aceste pietre pretioase sunt pentru persoanele puternice, cu un caracter nobil. Cei care le poarta vor atrage norocul precum si prietenii loiale.

August – peridot – avand o culoare verzuie deschis, peridotul are o stralucire aparte. Legendele spun ca acesta fereste purtatorul de rau, descantece si depresie.

Septembrie – safire – aceste pietre sunt disponibile intr-o varietate de culori precum si in mai multe nuante de albastru. Sunt adesea asociate cu dignitatea, loialitatea, serenitatea, credinta, intelepciunea si puritatea.

Octombrie – opal – frumusetea acestor pietre exotice este strans legata de sentimente precum speranta, inocenta si creativitatea.

Noiembrie – topazul  galben – este asociat cu forta si vindecarea trupului si a sufletului. Aceasta piatra protejeaza calatorii si sustine sanatatea mintii.

Decembrie – tanzanit, turcoaz si topaz albastru – aceste pietre sunt asociate cu o viata fericita presarata cu noroc si reusite. Se presupune ca acestea pot preveni si trata dureri de cap, iar in vremurile antice se credea ca turcoazul isi schimba culoarea cand purtatorul era in pericol.

Tie ce piatra ti se potriveste ca si bijuterie?

Lasă un răspuns