Comunicat de Presa „Road Grand Pink: inscrierile sunt deschise pana pe 24 aprilie!”

Road Grand Pink: inscrierile sunt deschise pana pe 24 aprilie!

Primul concurs de ciclism feminin din Romania, si-a deschis oficial portile si inscrierile se pot face online pe www.roadgrandpink.ro pana pe 24 aprilie 2015.

Road Grand Pink va avea loc pe 26 aprilie 2015 in Otopeni si isi propune sa aduca laolalta toate iubitoarele sportului pe doua roti in cadrul unei competitii de sosea. Obiectivul principal al acestei initiative este de a deschide calea tuturor catre performanta, astfel participarea la concurs se poate face pe orice tip de bicicleta – cursiera, MTB, city bike si chiar pliabila.

ROAD GRAND PRIX BANNER 300X250

Categoriile la care se poate inscrie orice ciclista sunt:

Junioare

• 8-10 ani  – 6,4 km
  • 11-13 ani – 9,6 km
  • 14-17 ani – 9,6 km

Echipa – Adult + copil

• 5-9 ani  – 6, 4 km
  • 10-13 ani – 9,6 km

Easy Ride – 16 km

Long Ride – 32 km

Easy Ride este deschis pentru orice tip de bicicleta si este diferentiat pe grupe de varsta (18-24 ani, 25-30 ani, 31-35 ani, 36-40 ani, +40 ani). Se vor acorda premii speciale pentru participantele pe MTB si Citybike. Long Ride se prezinta cu doua categorii Open – Amatoare si Avansate (ciclistele legitimate de Federatia Romana de Ciclism). Pentru aceasta categorie se recomanda participarea pe cursiera.

Taxa de participare

• Junioarele – beneficiaza de gratuitate
  • Echipe – 20 RON
  • Cursele Easy Ride si Long Ride – 40 RON

Mai multe detalii despre concurs – traseu, inscrieri, noutati, sfaturi utile pentru cicliste si nu numai – le regasiti  pe http://roadgrandpink.ro/ si pe www.facebook.com/RoadGrandPink.

Concursul este sustinut de Primaria Otopeni, Hai cu Bicla, AKA Group si Bike Expert Racing Team

Sponsori: Compeed, BCR, NN

Parteneri: Allview, Tipografia Digitala Clic, Urban, Aqua Optima, 7card, Azuga – apă de izvor, High 5, Rovelo, Outdoor Mind, Bike Geek, Game Art

Parteneri media principali: Radio 21, Unica, Glamour, Bravo