Sofer RATB fara suflet! I-a inchis usa in nas unei mame!

O situatie incredibila s-a intamplat in data de 09 martie 2015, in jurul orei 12:00, in statia de autobuz Curtea de Arges (Sos. Bucuresti-Magurele), cand un sofer RATB i-a inchis usa in nas unei mame care apucase sa isi urce copilul in autobuzul condus de acesta!

Astfel ca autobuzul a plecat fara mama copilului, femeia alergand dupa autobuz disperata!

Si mai socant este raspunsul soferului RATB: „si ce daca!”

Cred ca acest sofer ar trebui sa lase loc unui om demn de aceasta meserie si sper sa fie aspru pedepsit, atat de companie, cat si de instantele legale.

Cititi declaratia unui martor la acest eveniment neplacut:

sofer-ratb

„Această masină RATB cu nr de înmatriculare B 57 HRS,azi in data de 09.03.2015 intre orele 12:10 – 12:20 la statia Curtea de Arges de pe Sos.Bucuresti-Magurele o femeie si-a urcat copilu în masina de 4-5 ani si in momentul in care femeia a vrut sa urcea si ea soferul a închis usile si a plecat masina fara mama copilului.Femeia a alergat putin dupa masină bătând în usile mașinii dar soferul nu a încetat din traseu,la insistențele călătorilor spunandui șoferului k a plecat fara sa astepte sa urce si mama copilului soferul a avut cel mai iesit din comun răspuns…”si ce dacă”….oameni buni mâine poate fi copilul meu sau al vostru.
Eu si sotia mea am fost in acea masina in momentul incidentului si am ramas frapat de gestu soferului.DATI SHARE MAI DEPARTE SA VADA TOATA LUMEA CE SE ÎNTÂMPLĂ IN 2015 cu soferii RATB care au niste salarii foarte bune si care s-ar presupune ca ar trebui sa ne ofere toata siguranta călătorului.”

Lasă un răspuns