Audi A3 versus BMW Seria 1

Daca vorbim despre masini puternice si comparatia modelelor, intotdeauna a fost si va fi o “batalie” intre Audi si BMW. Nu numai ca ambele au foarte multi simpatizanti, dar ambele sunt masini foarte puternice cu specificatii excelente si folosesc inovatii pentru a imbunatati experienta celor care le conduc.

audi-a3-bmw-seria-1

Sursa Poza: carbuzz.com

Este foarte interesanta comparatia intre Audi A3 si BMW Seria 1, fiind masini din aceeasi clasa, adresate aceluiasi target de utilizatori. Daca vrei sa te decizi, acum este momentul!

Audi A3 si BMW Seria 1: 3 Factori de Retinut

Cand vorbim de cele doua masini, trebuie sa retinem trei factori extrem de importanti, care te vor ajuta sa iei decizia corecta:

  1.  Audi A3 versus BMW Seria 1 – Aspectul Exterior

Este foarte greu sa compari aspectul exterior al celor doua masini, in primul rand pentru ca sunt foarte diferite. Din perspective unui barbat, este clar ca aspectul BMW Seria 1 este mult mai atragator, dand impresia de putere si durabilitate. Nu este corect totusi sa spunem ca Audi A3 nu are un aspect impresionant, deoarece aspectul sau “unisex” si folosirea benzilor LED o fac sa se adreseze consumatorilor de toate genurile.

  1. Audi A3 versus BMW Seria 1 – Gadgeturi si Tehnologie

Gadgeturile si tehnologia sunt extrem de importante, astazi, cand vorbim de masini, deoarece majoritatea consumatorilor vor masini care sa le ofere “totul” in banii investiti. BMW Seria 1 este destul de bine pus la punct, aband un ecran LCD mare, cu o capacitate excelenta de redare si usor de utlizat. Daca adaugati la interior un motor sport de la Motorvip, va deveni masina perfecta pentru orice barbat. In schimb, sistemul de navigatie oferit de Audi A3 este extrem de bine pus la punc, ajutand pe oricine in traffic.

  1. Audi A3 versus BMW Seria 1 – Sunet si Audio

Desi pare, pana aici ca BMW Seria 1 conduce, Audi A3 este de departe castigator in ceea ce priveste sunet si audio. Sistemul de sunet oferit de BMW nu are in mod activ capacitate audio si putere, iar Audi A3 ofera performante exceptionale si, de asemenea, vine echipat cu difuzoare cu bas integrat. Desi acest lucru nu poate fi cel mai important cand achizitionezi o masina, acest aspect poate avea impact asupra deciziei finale. Sunt foarte multi conducatori auto care, pe langa aspect, tehnologie si siguranta, vor sa conduca intr-un ambient extrem de prietenos, iar muzica de buna calitate “face toti banii”.

Pe articole-online.ro puteti gasi mai multe articole interesante din domeniul auto. Acum ati decis ce alegeti, Audi A3 sau BMW Seria 1?

Lasă un răspuns