Afacerea Ta In Mediul Online

Tot mai multi antreprenori vor sa se dezvolte in mediul online, deoarece clientii lor le cer asta. Chiar si in Romania, unde lucrurile merg mai greu decat in alte tari, vanzarile online cresc de la o zi la alta, noi si noi site-uri isi fac aparitia in motorul de cautare.

creare-site

Sursa poza: uzb-kino.com

Este drept ca primul pas, acela de creare site poate parea cel mai usor, insa nu orice site „vinde”! Multi gandesc un site din punctul lor de vedere, nu din punctul de vedere al clientilor.

Cel mai important, cand doresti sa vinzi online, este sa gandesti ca un client, ba mai mult, sa faci un mic sondaj in randul clientilor tai, pentru a a afla cum gandesc acestia.

Sfatul nostru: Nu va faceti propriul site, decat daca aveti cunostinte necesare pentru crearea un site complex, care sa implice si optimizarea acestuia.

Dupa ce site-ul a fost creat, acesta trebuie optimizat, pentru a fi indexat rapid pe motorul de cautare (Google). Ce inseamna asta? Site-ul tau trebuie sa aduca un „plus de valoare” in mediul online, nu sa fie copie fidela a altor mii si mii de site-uri.
Doar site-urile cu plus de valoare vor fi urcate rapid in clasamentul Google, mentinandu-se usor in top. Multi se intreaba cum site-ul lor vechi de mai multi ani a fost „doborat” de un site nou, insa nu observa ca site-ul lor vechi nu a fost actualizat de mult, nu este optimizat si nu mai aduce un plus de valoare. Este drept ca „factorul timp” aduce valoarea unui site, dar daca acesta nu a fost optimizat si nici actualizat, „timpul” nu mai este atat de important.

Site-ul, chiar daca a fost creat si optimizat (in momentul crearii), trebuie actualizat cel putin lunar, astfel ca ai doua optiuni:

1- sa apelezi la profesionisti in domeniu, care, pentru o suma lunara se vor ocupa de optimizarea site-ului tau;

2- sa faci tu singur optimizarea, daca ai cunostintele necesare.

Daca apelezi la persoane care asta fac zilnic, iti va fi mai usor sa te ocupi de afacerea ta, lasand specialistii sa iti promoveze afacerea, in timp ce tu o poti dezvolta rapid.

Daca te vei ocupa singur, asigura-te ca vei fi informat cu cele mai bune metode de promovare online si rezerva-ti suficient timp pentru asta.

Daca afacerea ta nu este deja online, ar trebui sa te gandesti serios la asta!

Lasă un răspuns