Aducem distractia in weekend cu Bucharest Wheels Arena

Bucharest Wheels Arena continua. Marius KNS, Razvan Tica (Doi), Valentin Olteanu, Iustin Miu, Razvan Stan, Sorin Ene, Jumy si Alex Gorgan (Kellu) incing atmosfera in stil de drift. Vremea putin innorata nu pare sa-i sperie pe artistii care fac zarva la festival.
Marius Kns a intrat in scena alaturi de Jumy in al sau bolid, cu un motor V8 care te trezeste din morti.

bwa-2014 20140614_191638 20140614_191640 Bucharest Wheels Arena 2014, 20140614_191623

Marius, fondatorul scolii de drift Kns Drift Experience, a fost si profesorul de drift al lui Jumy. Profesorul nu lipseste la absolut nicio demonstratie de drift. Cei doi incing atmosfera intr-un drift sincron, in care cel din spate, adesea Jumy, se tine cat mai aproape de cel din fata. Cu exceptia unor momente tensionate, elevul a reusit sa tina pasul cu profesorul sau si chiar sa preia conducerea pentru cateva momente. Pe tot parcursul demonstratiei o drona a filmat scenele de senzatii tari de la inaltime.

Cei doi predau stafeta unui alt duo, format din Valentin Olteanu si Alex Gorgan, zis Kellu. Grupul nu se lasa mai prejos si continua drift-ul sincron al lui Marius si Jumy, insa punctul culminant al momentului lor l-a reprezentat clipa in care Kellu, cu toata adrenalina, scoate volanul pe geam si-si continua numarul. Aplauzele au venit necontenit, si pe buna dreptate.

In continuarea lor a intrat, de data aceasta unul singur, Razvan Stan, cu celebrul sau bolib avand un motor V12 turbo si 650 de cai putere. Dupa cateva ture de incalzire se pare ca acesta a intampinat ceva dificultati la instalatia electrica, asa ca pentru cateva moment spectacolul a fost oprit. Cu scena libera, Jumy nu a putut sta potolit si a profitat de ocazie pentru a castiga publicul. Si-a facut de cap in BMW-ul sau E36 tunat pana, a reusit sa pocneasca un cauciuc.

Momentul s-a potrivit la fix cu intrarea in scena a lui Razvan, care revine dupa ce a rezolvat problema. De data aceasta fara capota, Razvan intra in scena in forta si ne arata ce poate face monstrul de 650 de cai putere : in mai putin de 10 secunde a reusit sa acopere scena cu o perdea de fum.

Vali Porcisteanu, faimosul pilot din Campionatul National de Raliuri si de asemenea invitat special al evenimentului a intrat pe scena pentru a le da amatorilor o lectie despre conducerea defensiva, sau ,,cum sa nu faci drift“. La volanul unui Renault Clio cu rotile din spate asezate pe o platforma pe roti, Vali a condus in jurul obstacolelor fara a derapa.

Cu toate acestea, cum lupul nu-si schimba naravul, nici Vali nu a reusit sa se abtina de la face putin spectacol incheindu-si lectia cu o demonstratie de drift.
,, A furat doua carucioare de la Carrefour sa isi faca si el masina asta. Si totusi, uitati ca se poate face drift si cu tractiune pe fata” , au fost cuvintele comentatorului.

Lasă un răspuns