Concert rock la Arenele Romane

A doua editie a evenimentului ‘’Inregistrat in Romania‘’ va avea loc pe 30 mai 2014, la Arenele Romane. Evenimentul va reuni pe aceeasi scena, trupe romanesti, de rock alternativ. Trupele: Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara si Niste Baieti vor sustine un concert de exceptie.

inregistrat-in-romania

Alternosfera este o trupa de rock din Republica Moldova, dar in ultimii ani a dominat scena de rock din Romania. In octombrie 2012 au lansat albumul ‘’Virgula’’, iar in martie 2013 albumul ‘’Epizodia’’. Pentru promovarea celor doua albume Alternosfera a sustinut un turneu de promovare care a adunat peste 50.000 de spectatori. Cel mai recent premiu castigat de trupa Alternosfera este Premiul Best Romanian Alternative Rock Band 2013, premiu oferit de Metalhead.ro.

Omul cu Sobololani este una dintre cele mai longevive trupe de rock din Romania. Trupa s-a infiintat in 1997, iar de atunci a lasat 8 albume si 27 de videoclipuri.
Luna Amara este una dintre cele mai controversate trupe rock din Romania, datorita melodiilor cu un limbaj necenzurat.

Trupa Niste Baieti este recunoscuta pentru adaptarile rock ale unor piese vechi, roamanesti . ‘’Lasa-mi toamnă pomii verzi ‘’, ‘’Deschideți poarta soarelui ‘’, ‘’Un copac cu flori ‘’ sunt doar cateva dintre slagarele care au devenit acum, piese rock din repertoriul celor de la Niste Baieti.
Biletele la concert vor fi puse in vanzare, incepand cu data de 29 aprilie pe siturile myticket.ro si iaubilet.ro, dar si in magazinele de muzica.

Pretul biletelor:

-25 lei — early bird, pana in 18 mai 2014
-35 lei — in perioada 19 mai — 30 mai 2014
-45 lei — at the door.
Sursa: http://www.agerpres.ro/comunicate/

Lasă un răspuns