Medicul Radu Zamfir ambasador de campanie

Medicul Radu Zamfir, unul din supravietuitorii accidentul aviatic din Apuseni, a devenit ambasadorul oficial al campaniei “Si tu poți salva vieți! Exista un erou in fiecare dintre voi!”.

Dr.-Radu-Zamfir

Sursa poza: sanatateabuzoiana.ro

Proiectul a fost demarat in aprilie 2013 si are ca scop reducerea timpului de ajungere la urgentele de gradul zero si unu, ce au loc in locurile publice.

Doctorul Radu Zamfir, medic chirurg si coordinator al echipei de prelevare din cadrul Spitalului Fundeni s-a implicat 100% in campania “Si tu poți salva vieti! Exista un erou in fiecare dintre voi!“. Campania a fost derulata de Societatea de Salvare Bucuresti.

Exista un erou in fiecare dintre voi este un program care pe mine, personal, m-a convins, pentru ca poate ajuta practic pe toti aceia aflati la limita dintre viata si moarte. Stii tehnici de baza de prim ajutor, primesti o alerta ca cineva din apropierea ta are nevoie de tine, mergi si actionezi. Si salvezi o viata. Nu se poate mai simplu de atat si eu, unul, cred in el”, a declarat dr. Radu Zamfir.

Cei care doresc sa sustina aceasta campanie sunt invitati sa redirectioneze cei 2% din impozitul pe venit catre Societatea de Salvare Bucuresti, completand formularul 230 de pe siteul www.existaunerou.ro.
Sursa: http://www.agerpres.ro/comunicate

Lasă un răspuns