Stereotipuri feminine

Toate-s la fel. Eroare. Fiecare femeie este unica in felul ei, asa cum fiecare femeie este un adevarat diamant insa, putem sa ne uitam in stanga, in dreapta, sa tragem linie si sa spunem concluzia, exista femei care se aseamana. Exista streotipuri feminine.

stereotipuri-feminine

In primul rand, este femeia romantica. Aceasta este vesnic indragostita sau in cautarea dragostei. Este prietenoasa, calda si deseori stangace cand vine vorba despre iubit tocmai datorita romantismului si ideilor sale. Femeia romantica alege carierea in scris, unde se regaseste, in arta, in invatamant, poate fi doctor psiholog, consilier sau alte profesii care implica sentimente.

Femeia dominatoare. Ea este o adevarat femeie barbat. Ea poate fi cu usurinta femeia fatala. Este gata oricand sa se intreaca cu orice barbat in orice domeniu. Ea este cea care taie si fulgera si la ea acasa. Ea este liderul grupului sau. Este de incredere, putenica si hotarata. Deseori lucreaza in domeniul afacerilor dar poate fi si avocat sau poate lucra in orice domeniu unde se poate afirma.

Femeia supusa. Aceasta de obicei este casnica. Este o femeie blanda si intelegatoare. Este deseori altuista. Este o buna prietena caci este stie sa asculte si de asemenea, toti barbatii macar o data, isi doresc o asemenea femeie. Este norocoasa si are o inima mare. Se implica in cazuri de voluntariat iar in cazul in care lucreaza, lucreaza in domenii in care isi poate arata si folosi bunatatea.

Femeia petrecareata. Este femeia ce isi gaseste mai greu drumul in viata pentru ca este nehotarata. Isi schimba cu usuinta partenerii, prietenii si modul de viata. Poate fi iresponsabila. Este caracterizata de buna dispozitie si are multi prieteni. Locul de munca si-l alege in functie de gradul de distractie, adica, ii place sa fie admirata si sa se distreze, deci, poate lucra in televiziune, la baruri si alte locuri de munca ce i se par ei lejere si/sau fascinante.

Asadar, tu unde te incadrezi? sau, ce combinatie? Aviz barbatilor! Alegerea este definitiva!

Lasă un răspuns