Targ de miere in Capitala

Targul National al Mierii isi deschide portile pe data la 4 aprilie 2014, la ora 10.00. Targul este organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania. Acesta va avea loc la Bucuresti, pe platforma apicola de la Baneasa,B-dul Ficusului, nr 42.

targ-de-miere

Sursa: enational.ro

Editia de primavara din acest an a targului are loc intre 4 si 6 aprilie si este a 10 a editie a Targului National al Mierii.

La targ vor fi prezenti circa 100 expozanti, apicultori si firme specializate, care isi vor prezenta si comercializa atat produsele apicole clasice, dar si produsele care in compozitie miere, cum ar fi suplimentele nutritive, medicamentele si cosmeticele. Totodata apicultorii isi pot achizitiona din cadrul targului stupi, utilije si echipamente apicole, produse pentru albine, dar si carti de specialitate.

Asadar bucurestenii sunt asteptati la Targul National al Mierii, pentru a-si achizitiona produse naturale cum ar fi, mierea, polenul , laptisorul de matca, suplimentele nutritive sau cocktail-urile.
Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Romania Actualitati, Radio Romania Antena Satelor si Radio Romania Regional.
Sursa: http://www.agerpres.ro/comunicate

Lasă un răspuns