Continua sa crezi si nu renunta!

Toate experientele noastre de viata fie ele pozitive, fie negative, au o mare influenta asupra intregului nostru organism. Experientele negative se manifesta in timp, sub forma bolilor si poate, de-a lungul anilor, ne-am simtit, dintr-un motiv anume, incapabili de a ne exprima nevoile si sentimentele, blocand nevoia de manifestare a sinelui.

nu-renunta

De aceea, pentru a atrage doar experiente si trairi pozitive nu inceta sa razi, chiar si atunci cand zilele sunt dificile. Nu-ti pierde speranta, chiar daca problemele sunt multe. Invata in fiecare zi cate ceva nou, cerceteaza si nu-ti opri gandirea si imaginatia. Lasa-te invaluit de necunoscut si descopera-i magia.

Nu inceta sa ai incredere in oameni, chiar daca cineva te-a tradat si continua sa ajuti alte persoane, chiar daca nu intotdeauna primesti recunostinta. Fii asa cum iti doresti tu sa fii, nu cum te vor ceilalti, deoarece nu esti marioneta nimanui si fiecare om are dreptul sa-si aleaga ce si cum vrea sa fie.

Chiar daca esti singura persoana care crede in tine si-n idealurile tale, continua sa crezi si nu renunta. Ce daca in jurul tau vezi numai rau, tu continua sa promovezi binele si lupta pentru corectitudine, respect si demnitate. Continua sa dai ce-i mai bun din tine, chiar daca altii nu o fac si iubeste.

Iubeste-te pe tine, iubeste-ti prietenii, familia si incearca sa nu-ti hranesti sufletul nici macar un pic cu ura. Incepe-ti ziua fixandu-ti concret realizarea unei dorinte si incheie ziua spunand: „iata ca am reusit si azi sa duc la bun sfarsit sarcinile si-am reusit sa-mi indeplinesc dorintele pe care mi le-am pus”.

Lasă un răspuns