Steven Seagal si Vinnie Jones filmeaza in Romania

Surpriza pentru fanii actorilor Steven Seagal si Vinnie Jones. Acestia filmeaza in Romania pentru lungmetrajul „The Mercenary: Absolution” regizat de Keoni Waxman. Numeroase scene din aceasta pelicula sunt turnate in parcul Herastrau si in apropiere de Piata Amzei. Filmarile se vor incheia pe data de 7 aprilie, conform spuselor directorului de marketing Castle Film, Bogdan Moncea.
Sursa foto: adevarul.ro

Sursa foto: adevarul.ro

Steven Seagal va ramane in Romania pana pe 7 aprilie si deja se declara un fan infocat al mancarii romanesti, despre care spune ca e foarte buna: „Stiu de mamaliga, de carnea cu cartofi, de legume, de toate mancarurile traditionale si mai stiu restaurante precum Ago, care sunt foarte, foarte bune“.
Filmul de actiune „The Mercenary: Absolution” este produs de Steamroller Production si Voltage Pictures si va fi distribuit direct pe DVD. Este pentru a cincea oara cand Steven Seagal filmeaza in Romania. Actorul a mai fost in tara in 2009, pentru „Born to Raise Hell“, de Lauro Chartrand, in 2008 („Against the Dark“, de Richard Crudo) si in 2005, pentru lungmetrajele „Attack Force“ si „Shadow Man“, regizate de Richard Keusch.

Pana pe 7 aprilie stiti pe unde trebuie sa stati, nu?
Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns