Gwyneth Paltrow si Chris Martin divorteaza!

Inca o separare destul de socanta la Hollywood. Actrita Gwyneth Paltrow si Chris Martin au anuntat recent ca se despart. Cei doi s-au casatorit in 2003 si au impreuna 2 copii (Apple si Moses). Conform unor declaratii citate de glamour.com cei doi vor ramane in continuare prieteni in special pentru familia lor.

Sursa foto: glamour.com

Sursa foto: glamour.com

„Anuntam cu inima plina de tristete ca ne vom separa. Am lucrat din greu de peste un an de zile, cateodata impreuna, cateodata separat pentru a vedea ce anume s-a intamplat intre noi. Am ajuns la concluzia ca desi ne iubim, ne vom desparti.”

In declaratie cei doi au mai adaugat: „cu toate acestea suntem si mereu vom fi o familie si in multe moduri suntem mai apropiati ca niciodata.Mai intai de toate suntem parintii a doi copii minunati si ne-am dori sa ii protejam in aceasta perioada delicata. Speram ca vom putea sa ne adaptam acestei situatii in intimitate asa cum am trait si pana acum.”

Sunteti surprinsi de o astfel de veste? Dupa o casnicie de 10 ani si 2 copii putini s-ar fi asteptat ca cei 2 sa divorteze. Speram totusi sa isi rezolve problemele!

Sursa: glamour.com

Lasă un răspuns