AutoItalia recheama in service 3 modele de masini vandute in Romania

Fiat 500L, Lancia Thema si Fiat Ducato sunt marcile vandute in Romania si rechemate de AutoItalia in service pentru diverse probleme. Aproximativ 30 de automobile Fiat 500L, 7 unitati Lancia Thema si 176 utilitare Fiat Ducato au fost rechemate pentru cateva probleme auto. De exemplu, Fiat Ducato a fost rechemat deoarece manualul de utilizare avea anumite greseli in indicarea orientarii scaunelor pentru transportul copiilor.

Sursa foto: hotnews.ro

Sursa foto: hotnews.ro

In cazul Lancia Thema, cele 7 unitati rechemate ar putea avea o conducta defecta ce poate genera pierderi ale lichidului de racire. Si nu in ultimul rand, in cazul celor 30 de exemplare Fiat 500L, 27 din ele ar putea fi rechemate deoarece apa provenita de la conducta de scurgere pozitionata in partea dreapta a canalului de colectare sa se scurga pe alternator, formand gheata atunci cand temperaturile sunt scazute.  In cazul celorlalte 7, problema este la motor  care merge la ralanti sau care transmite socuri in deplasare in cazul temperaturilor scazute.

Toate cele 3 modele de masini vor fi rechemate in service pe cheltuiala producatorilor. Din pacate, cele 3 marci nu sunt singurele care au facut rechemari. Honda, Yamaha, Hyundai, Nissan, Toyota, Mitsubishi si Mercedes-Benz au facut si ele rechemari la randul lor.

Speram ca problemele sa se rezolve rapid!

Sursa: hotnews.ro

Lasă un răspuns