Mi World – computerul portabil cu Android

Mi World este un computer interesant ce ruleaza cu ajutorul sistemului Android. Este un fel de configuratie de smartphone pe steroizi ce a devenit extrem de popular in ultima vreme. Tot mai multi producatori au lansat un dispozitiv compact, fara ecran, preinstalat cu Android. Unele persoane il promoveaza ca player de continut multimedia iar altii il considera consola de jocuri. Insa nimeni, sau foarte putini oameni il considera un computer normal.

Sursa foto: ro.stiri.yahoo.com

Sursa foto: ro.stiri.yahoo.com

Surprinzator, Mi World Portable Computing System este un sistem portabil ce poate fi luat in geanta si plimbat oriunde mergeti. Momentan exista o campanie pe Indiegogo care este asociata cu o cifra foarte generoasa de $600/bucata. Initial, un cunoscator ar presupune ca un astfel de pret este asociat unei configuratii pe arhitectura ARM. Insa libraria de aplicatii e pe Android si numarul mare de scenarii pentru care poate fi utilizat un astfel de computer ii va face pe toti sa uite de limitare.

Partea buna este ca prezenta cofiguratie hardware este foarte puternica si actuala. De exemplu cutia argintie din poza ascunde un  Qualcomm Snapdragon 800 quad core tactat la 2,4 GHz ajutat de 2GB RAM. Pe langa asta avem si un  standard recent de comunicații wireless 802.11ac, Bluetooth 4.0, USB 3.0 și un port microHDMI. Lucrul cel mai fascinant este ca producatorii au hotarat sa includa o baterie super care ar trebui sa ofere o autonomie de aproximativ 30 de ore de utilizare. Voi la ce ati folosi un astfel de computer?

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Lasă un răspuns