Aston Martin V8 Vantage sau masina de aur

Da, ati citit bine! Nu este vorba despre o gluma. Acest Aston Martin V8 Vantage este chiar poleit cu aur si este produs de firma Elite Audio & Customs din Las Vegas. Exact, taticul cazinourilor si dezmatului! Acum lucrurile incep sa prinda contur, asa-i? Dar de ce sa ne limitam doar la aceste observatii. Pentru ca totul sa fie complet putem spune si ca numele posesorului este Aartist Philthy Rich („putred de bogat”). Daca nici asta nu mai convinge femeile ca omul are cu ce, atunci nu stiu ce o va face!

Sursa foto: promotor.ro

Sursa foto: promotor.ro

Caroseria masinii este imbracata cu o folie cu look de aur, fiind echipata si cu un set de jante Forgiato pentru a intregi tinuta. Si precum va si imaginati, spitele sunt si ele finisate tot in stilul gold.

Aceasta masina este potrivita zicalei: daca vrei sa te diferentiezi de alti oameni ia-ti o masina din aur. Care-i cel mai rau lucru care se poate intampla?

Nu stim care este pretul unui astfel de lingou de aur pe 4 roti, insa stim ca pretul unui Aston Martin V8 Vantage Coupe se invarte in jurul a $116,700. Iar daca adaugam putin aur de 24 de carate oare cat va trage la cantar? Puteti sa ghiciti?

Este adevarat ca fiecare persoana isi poate cheltui averea asa cum considera de cuviinta, insa a-ti polei masina cu aur pare putin cam prea ciudat. Nu ramane decat sa asteptam, sa vedem ce va mai aduce pe lume imaginatia domnului Rich!

Sursa : promotor.ro

Lasă un răspuns