Alege o camera IP pentru siguranta casei tale

Protejarea proprietatii tale este de departe a fi doar un simplu moft. Acest lucru a devenit o obligatie pentru toate persoanele care vor sa isi protejeze casa si familia. Iar faptul ca zilnic apar noi tehnologii din ce in ce mai performante nu face decat sa ne bucure. In acest fel vom sti ca vom putea fi in siguranta chiar si atunci cand nu suntem in zona.

Sursa foto: clubafaceri.ro

Sursa foto: clubafaceri.ro

In acest scop a aparut camera IP ce are aceleasi indatoriri ca orice camera de supraveghere, captand imaginiile din zonele protejate. Partea buna este ca vine si cu o serie de avantaje noi legate de pret, calitate, incredere si flexibilitate (infrastructura IT moderna permite folosirea camerelor IP in orice tip de casa).

Avantaje

Principalul avantaj al acestui tip de camera este ca poate creste calitatea imaginilor capturate si stocate deoarece senzorul de imagine are o rezolutie mai mare. Astfel proprietarul poate obtine imagini de o calitate superioara ce ofera chiar si de 10 ori mai multe detalii decat alte camere de supraveghere similare. Pe langa asta datele pot fi transmise in siguranta si fara pierderi, sprjinind identificarea posibililor intrusi.

Este adevarat ca o camera IP are un pret putin mai ridicat, insa poate fi compatibila cu o gama mult mai larga de echipamente (se poate conecta chiar si la Internet).  Avantajul financiar este ca pretul de instalare si intretinere este mai mic decat in cazul unui sistem analog. Totodata nu va mai fi nevoie de multe persoane pentru supravegherea unei retele formate din camere IP si un sistem NVR, reducand pretul pe termen lung. Si sa nu uitam ca sistemele ce includ camere IP nu necesita cabluri de instalare, astfel ca pretul va fi si aici mai mic.

UltraMaster este unul din cei mai buni specialisti de securitate din Romania si declara ca numarul de sisteme de supraveghere bazate pe camere IP a crescut in ultima vreme. De ce? Raspunsul este simplu: pretul foarte bun, usurinta cu care pot fi instalate si versatilitatea unui astfel de sistem. Totodata, UltraMaster ofera sisteme de supraveghere ce pot fi instalate de proprietari dar si pachete personalizate care vin si cu ajutorul unor specialist in instalare.

Ce mai astepti? Protejeaza-ti proprietatea si familia si alege o camera IP, acum!

Sursa: b1.ro

Lasă un răspuns