WhatsApp vine cu noi surprize

Cei de la WhatsApp au declarat ca in curand, functia VoIP (voce peste date) va fi introdusa printr-un update creand o noua versiune WhatsApp. Datorita faptului ca unele aplicatii sunt mai bune pentru conversatii de voce si unele pentru mesagerie instant, majoritatea oamenilor preferea sa aiba cate 3-4 aplicatii care practic, fac acelasi lucru. Skype, Viber, WhatsApp sunt doar cateva din exemple in acest caz.  Ele sunt menite sa foloseasca conexiunea la internet pentru a dialoga, oral sau scris.

Sursa foto: ro.stiri.yahoo.com

Sursa foto: ro.stiri.yahoo.com

Vestea buna este ca daca e sa dam crezare zvonurilor, WhatsApp va veni intr-o noua varianta ce va include si apeluri de voce pe langa serviciile de mesagerie instant. Acest zvon a venit prima data de la Jan Koum, fondatorul WhatsApp, in decursul lunii trecute. Functia VoIP se vrea a fi introdusa la scara larga in aceasta vara.

Conform capturii de ecran disponibila momentan, aplicatia este pentru iPhone, insa daca va fi pastrat formatul si pentru BlackBerry, Android sau Windows Phone, interfata de apelare introdusa va fi aproximativ similara cu cea originiala a sistemului de operare.

In ceea ce priveste functiile avansate, versiunea noua de WhatsApp se vrea a fi destul de simpla, incluzand butoane pentru microfon mut sau difuzor in timpul apelului.

Ce parere aveti despre aceste vesti?

 Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Lasă un răspuns