Greseli frecvente pe care le fac femeile in relatia cu barbatii

Foarte multi oameni, dar in special femeile, judeca. Si judeca pe oricine, dar mai ales pe partenerii lor. Uneori, pentru a se descarca, folosesc cuvinte jignitoare la adresa lor, iar ei nu inteleg nimic din mesajul transmis, ba mai mult se supara pentru ca au fost jigniti.

greseli-frecvente-femei

Sursa poza: howattractgirls.com

Astfel, mai trece o zi din viata de cuplu, in care, in loc sa comunicati, ajungeti sa va reprosati si sa judecati. Femeile devin un fel de profesoare ale barbatilor: asta este bine sa faci, daca faci asta e rau. Nu poti supune barbatul de langa tine sa faca doar ce vrei tu, privandu-l de libertatea de a alege. De asemenea, femeile au prostul obicei de a induce starea de vinovatie si de a-i atribui doar lui toate cauzele nemultumirilor, nefericirilor si lucrurilor rele.

Nu uitati ca lucrurile care nu merg asa cum trebuie intr-un cuplu, se datoreaza amandurora si vina nu apartine doar lui sau doar ei. Nu vei reusi niciodata sa intelegi barbatii daca ii etichetezi pe toti intr-un fel, pentru ca-ti vei intipari ideea ca toti sunt asa si nu va avea niciun rost sa depasesti acest stadiu, insa cu siguranta aceasta gandire te va impinge spre nefericire.

O alta greseala pe care o facem la adresa barbatilor nostri, este datul cu presupusul. Mintea femeii creaza niste scenarii nebanuite, care nu sunt reale si nici pe departe aproape de adevar. Acest lucru ii sperie pe barbati si-i indeparteaza de noi. Gresit este sa-l comparam pe barbatul de langa noi cu fostul, cu vecinul, fratele sau cu iubitul prietenei noastre, deoarece acest lucru lasa un gust amar si niste urme groaznice in sufletul lui. Si stiti cum se zice, roata e rotunda si se poate intoarce oricand impotriva ta.

Ai grija cat de tare abuzezi de bunatatea si rabdarea lui, caci toate lucrurile rele pe care i le faci s-ar putea sa se intoarca in mod negativ si va fi dureros, iar regretele, sunt uneori de prisos.

Fiind intrebat “Cum ar fi barbatii fara femei ?”, Mark Twain a raspuns: “In primul rand fericiti! Apoi putini, putini, din ce in ce mai putini!

Lasă un răspuns