Dedica timp si pentru pasiunile tale

Adesea, uitam ca suntem oameni, ca avem suflet, dorinte si nu putem functiona la infinit precum niste robotei. Petrecem tot mai mult timp la serviciu, de dimineata pana seara, uneori sambata si duminica, deoarece ne dorim sa promovam si sa ne aprofundam cunostintele legate de ceea ce muncim. Vrem sa fim cei mai buni, ceea ce este foarte bine.

hobby-pasiune

Sursa poza: ehow.com

Nu poti face insa acest lucru la infinit, fara a te bucura si de alte placeri ale vietii.

Vine o zi in care te intrebi: „ce vreau de la viata?”, „ce vreau de la mine?” si „ce imi place cu adevarat sa fac?”. Da, ne simtim mai buni si mai importanti atunci cand muncim si lasam ceva bun in urma noastra. Insa, tuturor ne place sa facem si altceva decat sa muncim.

Toti avem hobby-uri, insa nu toti ne bucuram de ele. Unii oameni nu stiu ce hobby-uri au, iar altii care isi cunosc hobby-urile, spun ca nu au timp de ele. Dar, pana la urma ce este un hobby?

Este timpul pe care il petreci relaxandu-te, chiar daca desfasori o activitate, totul este facut din placere si cu pasiune. Hobby-ul este o activitate care te deconecteaza si iti permite sa te refugiezi atunci cand iti doresti o pauza de la ceea ce te preocupa mai mereu.

Sunt oameni care au decis sa renunte la cariera pe care o aveau, pentru a practica si mai apoi pentru a castiga bani din hobby-urile lor. Si pana la urma, este ceea ce toate companiile cauta, oameni pasionati care fac cu placere ceea ce fac. Un hobby iti da posibilitatea de a fi tu cu tine si-ti induce o stare de echilibru interior, care se va vedea in performantele pe care le vei obtine.

Prin intermediul unui hobby poti descoperi ca ai un talent despre care poate nici tu nu stiai si care te poate ajunta si in alte domenii sau in fata unor situatii in care vei fii pus. Fie ca-ti place sa-ti dedici timpul pasiunii pentru fotografie, calatorii, sport, activitatilor de voluntariat, lucrurilor handmade sau cine stie carui alt hobby, trebuie sa stii ca facand ceea ce-ti doresti, te vei incarca cu energie pozitiva si vei face schimb de experienta cu oameni care au pasiuni similare.

Succesul nu va ezita sa apara, iar increderea in propria persoana va creste o data cu pasiunea noastra!

Lasă un răspuns