Ai grija, indrazneste, descopera-te!

Ai grija de tine, de apropiatii tai, de prietenii tai si de dusmanii tai. Ai grija de tine pentru cei care te iubesc, pentru ca inima lor te vrea si ai grija de cei pe care ii iubesti, pentru ca inima ta ii vrea.

ai-grija-de-tine

Sursa poza: theacornstash.com

Ai grija de oamenii care ti-au facut rau si ti-au gresit, pentru ca doar asa ai invatat ca uneori primeaza raul si de-acum stii sa te feresti de cei rai. Ai grija de oamenii care te-au dezamagit, pentru ca doar datorita lor te bucuri acum inzecit de oamenii care nu te-au dezamagit niciodata.

Ai grija de gandurile tale, caci ele se pot transforma in fapte. Ai grija cui ii doresti raul pentru ca puterea lui este imensa si se poate intoarce impotriva ta.

Ai grija sa nu ranesti inimi daca vrei sa nu-ti ranesti propria-ti inima. Ai grija de ochii cui te indragostesti daca vrei sa nu-ti lacrimeze ochii tai.

Ai grija cine-ti va saruta buzele, daca nu vrei sa-ti pierzi zambetul. Ai grija la cuvintele pe care le arunci, pentru a nu ti se raspunde cu sageti. Ai grija la caracterul tau pentru a nu-ti distruge speranta ca oamenii mai sunt oameni. Ai grija sa fii puternic pentru a avea grija de copiii tai.

Ai grija sa fii surprins de iubire si dupa ce ti s-a oferit, ai grija de ea si ofer-o cu inima deschisa. Ai grija sa te ierti pentru a fii iertat si iarta pentru ca esti om. Ai grija sa fii indraznet pentru ceilalti in orice moment, chiar daca sufletul iti este ranit si sufera. Ai grija sa fii atat de intelept, astfel incat in ochii celorlalti sa pari mare chiar si cand esti mic. Ai grija sa alegi libertatea prin lupta si lupta pentru libertate.

Ai grija la toate iluziile desarte. Ai grija de ceea ce iti doresti, ceea ce iti face sufletul curat si linistit, ai grija sa faci cunostinta cu tine si sa te descoperi asa cum esti. Ai grija de tine pentru ca doar asa ai grija si de ceilalti. Indrazneste sa ai grija de visele tale, sa crezi in ele si sa le dai contur!

Lasă un răspuns