Maria Marinescu divorteaza de Frank Colin

Relatia dintre creatoarea de moda Maria Marinescu si Frank Colin a inceput acum 6 ani si a trecut prin aproape toate stadiile normale unei relatii: casatorie, copil si….divort. Cei doi  s-au casatorit in Franta, in 2009, intr-un castel de vis. Erau extrem de fericiti si nimic nu parea sa ii desparta.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Sursa: agentiadepresamondena.com

Se pare insa ca acel nimic purta numele de cocaina. Multa cocaina!

Sotul Mariei a fost acuzat in martie 2013 de trafic international de droguri, dupa ce la bordul unui avion privat din Republica Dominicana au fost descoperite peste 700 de kilograme de cocaina. Creatoarea de moda a fost si ea audiata in numeroase randuri in acest dosar. De aici si hotararea de a divorta.

Cei doi au impreuna un baietel de 3 ani,  pe nume Levin care va ramane in grija mamei pana ce tatal va fi eliberat. Avand in vedere ca cei doi s-au despartit de comun acord, custodia va fi impartita.

„Este adevarat. dar acest lucru nu este un subiect nou in familia noastra. In ultimul an, am discutat de nenumarate ori acest aspect, avand in vedere ca avem un copil pe care amandoi vrem sa-l protejam si incercam sa-l tinem cat mai departe de realitatile complicate ale vietii. Am decis de comun acord sa divortam”, a declarat Maria Marinescu pentru Stirile ProTV.

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns