Gest umanitar din Formula 1

Natalie Pinkham este prezentatoare TV in Marea Britanie la Formula 1, iar in timpul liber face munca voluntara cu copiii defavorizati din intreaga lume. Natalie a ajuns si in Romania, unde a intalnit-o pe Mirela, o fetita din Slatina, care traia in conditii precare, dar pe care norocul nu a ocolit-o.

250.000 pentru o casa de adapost in Romania.

Natalie-Pinkham

Atat a reusit prezentatoare britanica sa stranga pe a reveni in Romania, de asta data in ajutorul copiilor nevoiasi. Prima data cand a intalnit-o pe micuta Mirela, aceasta avea doar 3 ani. Natalie s-a intors in tara sa, dar gandul i-a stat la micuta nevoiasa iar, dupa 10 ani, britanica s-a intors in Romania si a gasit-o pe copila traind in aceleasi conditii inumane. A povestit pentru un documentar realizat de Channel 5 ca a gasit un copil „grav tulburat”.

Natalie a apelat la fundatia Hope And Homes si a obtinut un teren in Romania si aprobarile necesare pentru a construi o casa pentru Mirela si alti 12 copii. Au urmat doi ani de strangeri de fonduri in Marea Britanie la care au participat vedete ca pilotul din Formula 1 Jenson Button.

Casa a fost gata anul trecut de Craciun, dar Natalie a fost socata de o parte din copii. „Cativa erau ca niste animale inchise in cusca, imi era teama sa fiu in aceeasi incapere cu ei. Dar pentru Mirela a meritat totul. Fata ei s-a schimbat in momentul in care a intrat in camera. A inceput sa alerge si sa atinga lucurile, sa le miroasa. Asta e casa construita de Formula 1”, a spus Natalie Pinkham in documentarul Channel 5.

Natalie Pinkham are 35 de ani si este casatorita cu afaceristul Owain Walbyoff. La nunta, pe care cei doi au celebrat-o in Portugalia din 2012 a participat si Printul Harry.
Sursa articol: www.sport.ro

Lasă un răspuns